Ο υπουργός Προπαγάνδας του Χίτλερ είχε 6 παιδιά

Ads

Παράλληλα με την εξόντωση των «ανεπιθύμητων», ο Αδόλφος Χίτλερ υποστήριζε σθεναρά την αναπαραγωγή της «Άρειας Φυλής». Το αποτέλεσμα ήταν οι υποστηρικτές τους να επιδιώκουν να αποκτήσουν πολλά παιδιά, παρότι ο ίδιος ο Χίτλερ δεν είχε παιδιά.

Φωτογραφία 1η: Helga Goebbels (1932 – 1945)

Η Helga δηλητηριάστηκε από τους γονείς της σε ηλικία 12 ετών, μαζί με τα 5 αδέρφια της, στο καταφύγιο του Χίτλερ την 1η Μαϊου του 1945, καθώς ο σοβιετικός στρατός πλησίαζε και ήταν σίγουρο το τέλος του Γ’ Ράιχ. Οι γονείς της, Joseph και Magda, στη συνέχεια αυτοκτόνησαν.

Ads

Φωτογραφία 2η: Harald Quandt (1921 – 1967)

Η Magda Goebbels είχε έναν ακόμα γιο από τον πρώτο της γάμο με τον βιομήχανο Günther Quandt. Εκείνος επέζησε από τον πόλεμο -ως κρατούμενος- και μετά την αποφυλάκισή του του εργάστηκε στις οικογενειακές επιχειρήσεις. Όταν πέθανε σε ηλικία 45 ετών σε αεροπορικό δυστύχημα, η οικογένεια Quandt ήταν από τους κύριους μετόχους στη BMW και μία από τις πλουσιότερες οικογένειες στη Γερμανία.

Φωτογραφία 3η: Martin Bormann, Jr. (1930 – σήμερα)

Ο Μάρτιν ήταν βαφτιστήρι του Χίτλερ. Έγινε καθολικός ιερέας στο Βελγικό Κονγκό.

Φωτογραφία 4η: Gudrun Burwitz (1929 – σήμερα)

Η κόρη του Χίμλερ, αρχηγού των SS, είναι επικεφαλής του φιλανθρωπικού ιδρύματος Stille Hilfe το οποίο βοηθά πρώην Ναζί.

Φωτογραφία 5η: Ricardo Eichmann (1955 – σήμερα)

Ο νεότερος γιος του Adolf Eichmann, ήταν μόλις πέντε ετών όταν έπιασαν και σκότωσαν τον πατέρα του που επέστρεψε στο σπίτι τους στο Μπουένος Άιρες. Τώρα, είναι καθηγητής της αρχαιολογίας της Μέσης Ανατολής, έχει καταδικάσει τον πατέρα του με τον εντονότερο τρόπο: “Εγώ δεν συμφωνώ με τη θανατική ποινή, αλλά λόγω της φύσης των εγκλημάτων του, δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εκτέλεσή του.”