Έκθεση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Λος Άντζελες με αφίσες δεκατριών γραφιστών, που έβαλαν τις προσωπικές πινελιές τους σε σκηνές από την ταινία “Inglourious Basterds”, του Κουέντιν Ταραντίνο, με σκοπό την αποστολή οικονομικής βοήθειας στην Αϊτή.

Ads

Το έργο Inglourious Basterds, που βραβεύτηκε με 8 όσκαρ ενέπνευσε δεκατρείς καλλιτέχνες που εκθέτουν ευφάνταστες γραφιστικές μεταφορές της ταινίας στην έκθεση με τίτλο “The Lost Art of Inglourious Basterds”.

Συγκεκριμένα, η S.A. Studios Global, ο Quentin Tarantino, η Upper Playground και η εταιρία διανομής The Weinstein Company προσκάλεσαν 13 καλλιτέχνες να φιλοτεχνήσουν τις δικές τους αφίσες για την ταινία Inglourious Basterds, τα έσοδα από τις οποίες θα διατεθούν στον Αμερικάνικο Ερυθρό Σταυρό για τους σεισμοπαθείς της Αϊτής.

Κάθε αφίσα έχει διατεθεί σε μόλις 6 αντίτυπα, τα οποία είναι αριθμημένα και υπογεγραμμένα από τον Quentin Tarantino.

Ads

Οι συμμετέχοντες στην έκθεση ήταν οι David Choe, Sam Flores, Estevan Oriol, Grotesk, Jeremy Fish, Patrick Martinez, Alex Pardee, Dora Drimalas, Munk One, N8 Van Dyke, Rene Alamanza, Morning Breath και Skinner Davis.