Ads

Έφτασε η ώρα για το 5ο Ecokids, τη φεστιβαλική εβδομάδα που είναι αφιερωμένη στους μαθητές της Ρόδου (αλλά και των γειτόνων της) και διοργανώνεται με σκοπό να προετοιμάσει το νησί για το ECOFILMS 2010, τον κινηματογραφικό μαραθώνιο του καλοκαιριού .

Από τις 8 μέχρι τις 12 Μαρτίου, λοιπόν, 6.000 παιδιά και έφηβοι θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν δωρεάν, διεθνείς και ελληνικές ταινίες, ικανές να κάνουν ένα άνοιγμα ψυχής και να δώσουν τροφή για σκέψη πάνω σε περιβαλλοντικά και πολιτιστικά ζητήματα.

Το φετινό πρόγραμμα, με 15 ταινίες από 11 χώρες, περιλαμβάνει αφιέρωμα στο ανθρώπινο, φυσικό και κατασκευασμένο περιβάλλον που ζούμε, στο κινούμενο σχέδιο «manga» και τις ταινίες animation που δημιουργήθηκαν από τους φοιτητές του ΤΕΙ Γραφιστικής Αθήνας.

Ads

Το Ecokids, μία προσπάθεια που διεκδικεί τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν, ένας φωτεινός φάρος εν μέσω μιας περιόδου που όλοι μιλούν για περικοπές, είναι εδώ για να υπενθυμίσει ότι στα περιφερειακά φεστιβάλ υπάρχει ζωή αρκεί να υπάρχει διάθεση…


“El Sistema”

“Forest of the piano”


“Kavi”