Αγγελίες πρόσληψης ειδικού προσωπικού στη κατασκευή πυρηνικού σταθμού, με έδρα την Ελλάδα ή εναλλακτικά το Αμπού Νταμπί, κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο. Μεταξύ άλλων, οι υποψήφιοι απαιτείται να έχουν προϋπηρεσία στη κατασκευή πυρηνικών εργοστασίων στη Μέση Ανατολή.

Ads

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα theinsider.gr, το όνομα της πολυεθνικής για λογαριασμό της οποίας προφέρονται αυτές οι θέσεις εργασίας δεν αναφέρεται πουθενά. Ωστόσο, η μεσιτική εταιρία που δημοσίευσε την αγγελία και την προώθησε στο διαδίκτυο φαίνεται να είναι διεθνώς γνωστή στο χώρο των κατασκευών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Soul Ressources με έδρα το Λονδίνο, η οποία σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα της, συνεργαστεί με πετρελαϊκές, χημικές και βιομηχανίες γκαζιού τις οποίες προμηθεύει με εργατικό δυναμικό για τη κατασκευή εργοστασίων σε όλο το κόσμο.

Η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή βιογραφικού είναι η 13η Νοεμβρίου, ενώ όπως αναφέρεται στην αγγελία, η έναρξης εργασίας πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν.

Ads