1: Τα ζόμπι ερχόμενα στον ανθρώπινο κόσμο δεν θα καταλαβαίνουν πότε χτυπάνε γιατί δεν έχουν νευρικό σύστημα.

Ads

2: Αδυνατούν να δουν στο σκοτάδι, με αποτέλεσμα κάθε φορά που περπατούν κατά τις νυχτερινές ώρες, να σκοντάφτουν πάνω σε αντικείμενα ή να πέφτουν κάτω από γέφυρες διαμελίζοντας τον εαυτό τους.

3: Η αδυναμία τους να νιώσουν πόνο θα οδηγούσε και σε ανάλογη αδυναμία επούλωσης των πληγών τους, με αποτέλεσμα να μετατρέπονται σε είδη «υπό εξαφάνιση»

4: Δεν έχουν την ικανότητα προσανατολισμού κι έτσι δε θα μπορούσαν να βρουν τους δρόμους των πόλεων. Θα περιπλανιόντουσαν άσκοπα καταφεύγοντας μάλλον σε λόφους και βουνά ενώ η νύχτα θα τα έβρισκε μέσα σε ποτάμια ή στους πρόποδες των λόφων από τους οποίους σίγουρα θα έχουν πέσει.

Ads

5: Δε θα μπορούσαν να βρουν καταφύγιο σε κτίρια, εξαιτίας των συστημάτων ασφαλείας και των εξοπλισμένων θυρών που οι άνθρωποι έχουν σε γραφεία και σπίτια.

6: Αν θέλουν να φάνε ή να αναπαραχθούν θα πρέπει να μάχονται καθημερινά ερχόμενοι σε άμεση αντιπαράθεση με τους ανθρώπους.

7: Το είδος των ζόμπι θα εξαφανιζόταν εξαιτίας της δύναμης των όπλων και της χρήσης τους από τους ανθρώπους. Αν λάβουμε υπόψη ότι 14 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν άδεια κυνηγιού, τα ζόμπι δε θα είχαν καμία ελπίδα στον ανθρώπινο κόσμο.