Εξιχνιάστηκε από την ασφάλεια Καβαλας η δολοφονία του δημάρχου Παγγαίου, Τριαντάφυλλου Κουκούδη. Οι δυο ταμίες του Δήμου Παγγαίου είναι οι δράστες της στυγερής δολοφονίας, κίνητρο της οποίας είναι το οικονομικό έλλειμμα που είχε δημιουργηθεί στο ταμείο του Δήμου, ύψους 500.000 ευρώ, τόσο από το δήμαρχο όσο και από τους ίδιους.

Ads

Ο δήμαρχος φέρεται να πίεζε τους ταμίες να βρουν τρόπο για να καλύψουν το έλλειμμα, ενώ, ο ίδιος είχε βρει τα χρήματα που του αναλογούσαν και σημείωσε πως το ποσό των δυο δραστών ήταν και το μεγαλύτερο. Οι ταμίες έδωσαν ραντεβού την Κυριακή το απόγευμα στο δήμαρχο σε ερημική περιοχή του Δήμου Ελευθερών προκειμένου να του δώσουν τίτλους ιδιοκτησίας και συμβόλαια ακινήτων τους ώστε ο δήμαρχος να τα βάλει ως εγγύηση και να βγάλει δάνειο στο όνομα τους για να καλυφθεί έτσι το χρέος τους. Τότε του επιτέθηκαν και αφού πρώτα τον χτύπησαν με αγριότητα στη συνέχεια τον πυροβόλησαν και τον τοποθέτησαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Το πτώμα του άτυχου Τριαντάφυλλου Κουκούδη, βρέθηκε χθες, στην παραλία της Σαρακίνας, στη Νέα Πέραμο Καβάλας. Η σορός του έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο πρόσωπο από αιχμηρό αντικείμενο και οκτώ πυροβολισμούς στο θώρακα και το κεφάλι, ενώ, ΄όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, υπήρξε και συμπλοκή ανάμεσα στο θύμα και τους δράστες.

Το πυροβόλο όπλο οι δυο δράστες το προμηθεύτηκαν από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος και συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή.

Ads