Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι θα λέει πάντοτε τη γνώμη του ελεύθερα, στέλνοντας μήνυμα προς τα ηγετικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ενώ παράλληλα, μέσω του ΒΗΜΑ FM, στράφηκε ενάντια στην «αριστερή ψευτο-ιντελιγκέντσια» η οποία, κατά τη γνώμη του, εκφράζει ό,τι πιο αναχρονιστικό στη χώρα.

Ads

Σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενόχληση του Αντώνη Σαμαρά εξαιτίας της στάσης του κ. Μητσοτάκη υπέρ του νομοσχεδίου για την ανώτατη παιδεία, προτού ληφθεί η τελική απόφαση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο βουλευτής δήλωσε ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με τον κ. Σαμαρά.

«Έχω πάντοτε και το θάρρος της γνώμης μου και πιστεύω ότι οι βουλευτές είναι στη Βουλή και πληρώνονται από τον ελληνικό λαό για να λένε την άποψή τους» δήλωσε και πρόσθεσε πως δεν μπορεί να κατανοήσει γιατί δυσκόλεψε τη Νέα Δημοκρατία, στο βαθμό που η δική του παρέμβαση στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που έγινε συνέβαλε να υπάρξει επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Εφόσον δηλαδή όλοι θέλαμε τη συναίνεση, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενόχλησε η δική μου παρέμβαση. Νομίζω ότι έχω το θάρρος της γνώμης μου, έχω στηρίξει τη Ν.Δ. με πάθος και πιστεύω ότι είμαι χρήσιμος στην παράταξή μου και δεν νομίζω ότι μπορεί αυτό να μου το αμφισβητήσει κανείς ούτε δέχομαι μομφές για το ρόλο μου στη Νέα Δημοκρατία» τόνισε.

Ads