Η ομάδα CineDoc συνεχίζει τις μουσικές προβολές της και τo tvxs χαρίζει πέντε διπλές προσκλήσεις στα Μέλη που θα στείλουν e-mail στο [email protected] από τις 11π.μ.-6μ.μ. για το ντοκιμαντέρ «Metallica: Some Kind of Monster» των βραβευμένων σκηνοθετών Joe Berlinger και Bruce Sinofski, το οποίο προβάλλεται την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 20.00 στο Γαλλικό Ινστιτούτο.

Ads

Το ντοκιμαντέρ φωτίζει ένα άγνωστο κομμάτι της ιστορίας των Metallica, του πιο επιτυχημένου heavy metal γκρουπ στην ιστορία της μουσικής, τα μέλη του oποίου υποβλήθηκαν σε εντατική ψυχοθεραπεία δύο ετών!

Μέσα από την ανάλυση των μεταξύ τους σχέσεων τα τελευταία 20 χρόνια, βγήκε ένα από τα καλύτερα άλμπουμ τους, το “St. Anger” το οποίο μάλιστα στη συνέχεια βραβεύτηκε και με το Grammy.

Ένα επικό ταξίδι για όσους αγαπάνε το ροκ και ενδιαφέρονται για τη δημιουργική αλλά και πολύπλοκη διαδικασία των ανθρώπινων σχέσεων.

Ads

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

https://www.imdb.com/video/screenplay/vi1620443417/

Οι προβολές ξεκινάνε με ένα σπάνιο ταινιάκι ελληνικών επικαίρων, από το Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο (www.avarchive.gr).

Πληροφορίες: 210 7211073, www.cinedoc.gr, [email protected]
Τιμή εισιτηρίου 6 ευρώ. Προπώληση: Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ.