Εδώ και εννέα μήνες στους μικρούς αναγνώστες των παιδικών παραμυθιών της Sadahzinia, έχει προστεθεί ένας ακόμη και μάλιστα ο σημαντικότερος. Η Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου) παρέα με την εννέα μηνών κόρη της, τη Μάγια, μας υποδέχτηκε στο σπίτι της για μία συνέντευξη λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Gagarin, στις 5/02, για να παρουσιάσει ένα μικρό δείγμα από το νέο της, 6ο προσωπικό, δίσκο.

Ads

Η Γιολάντα εισήλθε στο χώρο της lowbap το 1994 και έγινε η πρώτη γυναίκα της hip hop σκηνής. Οι Active Member, των οποίων είναι μέλος από τα πρώτα της βήματα μέχρι και σήμερα, είναι η μουσική -και όχι μόνο- οικογένεια της, καθώς το έτερο μέλος του συγκροτήματος, ο BD Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης), πέρα από το μουσικό της ταίρι είναι και ο σύντροφός της στη ζωή.

Μπροστά στη κάμερα του tvxs.gr μιλάει για τη Lowbap, το νέο της δίσκο, τα βιβλία της, το ψευδώνυμό της, αλλά και για αυτά που την ενοχλούν και για την ανάγκη που έχει να εκφράζεται, είτε μέσα από τους στίχους των Lowbap τραγουδιών, είτε μέσα από παιδικές ιστορίες… άλλωστε ήδη έχει γράψει 12 παιδικά παραμύθια.