Τη μουσική της καριέρα προσπαθεί να αναβιώσει ένα από τα διασημότερα μοντέλα της Βρετανίας, η Τουίγκι. Το νέο της άλμπουμ θα αποτελείται από διασκευές κομματιών τραγουδιστών και συγκροτημάτων, όπως ο Neil Young, ο Bryan Adams και οι Kinks.

Ads

Το 61χρονο πρώην μοντέλο δήλωσε για την απόφασή της να ασχοληθεί ξανά με την μουσική: «Η μουσική είναι πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου και της καριέρας μου». Το νέο της άλμπουμ θα έχει τον τίτλο «Romantically Yours» και θα περιέχει κλασικά τραγούδια όπως το «Blue Moon» και το «My Funny Valentine». Επιπλέον το άλμπουμ περιέχει μια διασκευή του γνωστού τραγουδιού του Bryan Adams «Heaven» ενώ ο Richard Marx τραγουδά σε ένα από τα κομμάτια του άλμπουμ «Right Here Waiting». Η κόρη της Carly επίσης κάνει φωνητικά στο άλμπουμ της.

«Έχω να το κάνω κάποιο καιρό και οι άνθρωποι ξεχνάνε», δήλωσε η ίδια για την καριέρα της σαν τραγουδίστρια την δεκαετία του 1970 όπου είχε 2 δίσκους της στην λίστα με τα 40 καλύτερα άλμπουμ εκείνης της περιόδου, ενώ το ένα είχε καταφέρει να μπει στην λίστα με τα 20 καλύτερα. Επίσης, είχε τραγουδήσει στην τηλεόραση με τον Βing Crosby και τον Bryan Ferry.

Το άλμπουμ της θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου.