Η ερωτική ζωή του ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έγινε και πάλι πρώτο θέμα στα ιταλικά ΜΜΕ. Μία 17χρονη Μαροκινή, γνωστή ως «Ρούμπι», φέρεται να αποκάλυψε ότι είχε σεξουαλικές επαφές, επί πληρωμή, με τον ιταλό πρωθυπουργό.

Ads

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Fatto Quotidiano» και το τηλεοπτικό κανάλι «la 7», η 17χρονη Μαροκινή, που ονομάζεται Καρίμα, σε συνομιλία της με κοινωνικούς λειτουργούς, στην εισαγγελία του Μιλάνου, αποκάλυψε ότι «έλαβε 30.000 ευρώ, μετά από συνάντησή της και σεξουαλική επαφή με τον μεγιστάνα πρωθυπουργό».

Η κοπέλα, είχε συλληφθεί με την κατηγορία της κλοπής, και, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, που αναφέρει συγκεκριμένες μαρτυρίες αστυνομικών ιθυνόντων, για την υπόθεσή της υπήρξε προσωπικό ενδιαφέρον από την προεδρία της κυβέρνησης. Με τηλεφώνημα, ζητήθηκε να λήξει «αίσια» η υπόθεση και να μπορέσει να δοθεί για προσωρινή υιοθεσία, η Καρίμα, σε ιταλική οικογένεια.

Η εφημερίδα «Μεσατζέρο» αναφέρει ότι η κοπέλα, συμμετείχε σε τρεις τουλάχιστον συναντήσεις στη βίλα του Μπερλουσκόνι, στο Άρκορε, στις οποίες φέρονται να παραβρέθηκαν και δύο υπουργοί της ιταλικής κυβέρνησης.

Ads

Ο Ιταλός πρωθυπουργός, σε δηλώσεις του, από τις Βρυξέλλες, τόνισε ότι «η μόνη του παρέμβαση, στην υπόθεση, στόχευε στην παροχή βοήθειας σε ένα άτομο που έμοιαζε να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Όλα τα άλλα, είναι αναληθή και συκοφαντικά, μιντιακά σκουπίδια».

Σε νέες της δηλώσεις, στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων «Ανσα», η κοπέλα προχώρησε, σήμερα, σε μερική ανασκευή των όσων φέρεται να αποκάλυψε ως τώρα.

«Με τον Μπερλουσκόνι δεν έκανα σεξ, είναι γαλαντόμος. Μου δώρισε μόνον, για να με βοηθήσει, ένα περιδέραιο με διαμάντια και 7.000. Υπήρξε, όντως, μια αμοιβαία συμπάθεια, αλλά εκείνος νόμιζε ότι ήμουν 24 ετών» υπογράμμισε η 17χρονη Καρίμα.