Μία ακόμη Βρετανική εταιρεία οργάνωσης ταξιδιών, η τρίτη μέσα σε δύο μήνες, πτώχευσε αφήνοντας στον αέρα χιλιάδες πελάτες που περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μεσόγειο.

Ads

Η εταιρεία Flight Options, που λειτουργούσε υπό τον τίτλο Kiss Flights και οργάνωνε πτήσεις τσάρτερ, προσφέροντας πακέτα διαμονής στην Ελλάδα, στην Τουρκία, στην Αίγυπτο και στα Κανάρια Νησιά, ανακοίνωσε, μέσω της ιστοσελίδας της ότι σταματά τις δραστηριότητές της.

Όπως ανακοίνωσε η βρετανική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας, οι 13.000 πελάτες της Kiss Flights, που βρίσκονται σε τόπους διακοπών, θα μπορέσουν να συνεχίσουν τις διακοπές τους και να επιστρέψουν με την ολοκλήρωση των διακοπών τους, ενώ οι για τις κρατήσεις πτήσεων και πακέτων διαμονής, που ανέρχονται περίπου στις 60.000, θα γίνει επιστροφή χρημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη κήρυξε πτώχευση η τουριστική εταιρεία Sun4U, αφήνοντας χίλιους πελάτες της σε διακοπές στην Ισπανία, ενώ τον περασμένο μήνα, πτώχευσε η εταιρεία Goldtrail, που οργάνωνε ταξίδια σε μεσογειακούς προορισμούς, αφήνοντας μετέωρους 16.000 πελάτες που βρίσκονταν σε διακοπές στην Ελλάδα και την Τουρκία. Σημειώνεται ότι η πτώχευση των τριών επιχειρήσεων αποδίδεται στη ζημία που υπέστησαν από το ισλανδικό ηφαιστειακό νέφος.

Ads

Καυστικό είναι σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ εξαπολύοντας επίθεση στους δημοσιογράφους και τον τρόπο με τον οποίο κάλυψαν πριν από λίγο καιρό τις απεργιακές κινητοποιήσεις για την άρση του Καμποτάζ.

«Μιλιά δε βγάζουν τώρα για τις πτωχεύσεις μεγάλων τουριστικών εταιριών στη Βρετανία που πέταξαν στο δρόμο εργαζόμενους και τουρίστες οι κατά τα άλλα λαλίστατοι μεγαλοδημοσιογράφοι του Mega και των άλλων καναλιών. Κουβέντα δε λένε για τους μεγαλοεπιχειρηματίες αυτούς. Του έφταιγαν οι κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ για τον τουρισμό. Γιατί να πουν άλλωστε, αφού χρυσοπληρώνονται από αυτούς και είναι η φωνή του κυρίου τους, για να υπηρετούν τα κέρδη τους», αναφέρει την ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.