Πολύ κουβέντα έχει γίνει για την τάση να εισάγονται εικόνες που θεωρούνται ακατάλληλες σε κινούμενα σχέδια για παιδιά. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι πολλές από αυτές απορρίφθηκαν ως ακατάλληλες και πορνογραφικές σκηνές από εταιρείες παραγωγής όπως η Disney. Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα με τους πρωτότυπους τίτλους και τις ιστορίες τους.

Ads

1. Blue Balled Donald

image

Η πλοκή: Ο Donald παρατηρεί τη Daisy, η οποία αγνοεί την παρουσία του, στη γωνία του δωματίου να ντύνεται. Φορά το γνωστό της φόρεμα που τελειώνει πάνω από τη μέση της και τα ψηλά της τακούνια. Χωρίς παντελόνι φυσικά. Ο Donald δεν είναι σε θέση να ελέγξει τον ενθουσιασμό του. Μη θέλοντας εκείνη να καταλάβει την παρουσία του προσπαθεί προσεκτικά να κρύψει τη στύση του.

Ads

2. «He-Man Introduces Himself to the Neighborhood»

image

Η πλοκή:
O He-Man είναι sicko κάτι που όλοι γνωρίζουν ήδη αν ρίξουν μια προσεκτική ματιά στη στολή του και στο γεγονός ότι θέλει να γίνει «κυρίαρχος του σύμπαντος. Κατά συνέπεια θέλει να συστήσει τον εαυτό του σε όλους τους γείτονές του. Κατά τη διαδικασία αυτή γίνεται φίλος και με τα παιδιά τους.

3. «The Care Bears Wild Ride»

image

Η πλοκή:
Τρία από τα αρκουδάκια της αγάπης «φτιάχνονται» και δείχνουν τη συμπάθειά τους το ένα στο άλλο στα συνεφένια τους αυτοκίνητα.

4. «The Little Mermaid»

image

Η πλοκή: Αφού δει ένα γήινο άνδρα μια γοργόνα που τη λένε Άριελ αποφασίζει να ξεφύγει από τον πατέρα της που είναι ο κυρίαρχος των θαλασσών και δεν πρόκειται να τη σταματήσει τίποτα αν δεν αποκτήσει τον άντρα που αγαπάει. Η Άριελ και ο Έρικ, ο άντρας τον οποίο ποθεί τελικά παντρεύονται τελικά διεγερμένο παπά. Το ενδιαφέρον σε αυτή την περίπτωση είναι ότι αυτή είναι πραγματικά η ταινία.

5. «Gus’ First Anal Beads»

image

Η πλοκή: Για τρεις ώρες ένα τροφαντό ποντίκι χρησιμοποιεί έναν ικανό αριθμό πρωκτικών χαντρών, όπως είναι γνωστές, προκειμένου να ψυχαγωγήσει την Σταχτοπούτα η οποία το πληροφόρησε ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να ξαναδεί τυρί αλλά και την οικογένειά του.