Από την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου και κάθε Σαββατοκύριακο οι λάτρεις του σκι και του snowboard, θα μπορούν να ταξιδεύουν από τη Θεσσαλονίκη προς το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν με τα δρομολόγια του Snow train, που εγκαινιάζει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ads

Συγκεκριμένα εγκαινιάζονται δύο ζεύγη δρομολογίων από Θεσσαλονίκη προς Άρνισσα και αντιστρόφως, με έναν μοντέρνο συρμό, εξοπλισμένο με bar και εστιατόρια στα τρία από τα πέντε βαγόνια του, με παιδότοπο, καθώς και με ειδική σκευοφόρο, για την άνετη μεταφορά του εξοπλισμού σκι και snowboard.

Επιπρόσθετα, οι επιβάτες του Snow Train θα δικαιούνται 50% έκπτωση στην κάρτα εισόδου στο χιονοδρομικό κέντρο και επιπλέον εκπτώσεις σε προϊόντα εστίασης, ενοικίασης εξοπλισμού, διαμονής κτλ επιχειρήσεων του Παλαιού Αγίου Αθανάσιου.
Τα τρένα θα αναχωρούν από τη Θεσσαλονίκη κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 7.18 και 12.05. Το εισιτήριο μετ’ επιστροφής κοστίζει 22 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς με το λεωφορείο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Καϊμακτσαλάν και τον παλιό Άγιο Αθανάσιο).