Aντιδράσεις για τη νέα κάρτα πολίτη έχουν καταγραφεί ουκ ολίγες. Κάποιες είναι ενδεχομένως βάσιμες, σχετικά με θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων, ενώ δεν λείπουν την ίδια στιγμή κι αυτές που κάνουν λόγο για «κυβερνητική υποστήριξη παράνομων δραστηριοτήτων.» Μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν οι αντιδράσεις ότι η κάρτα αυτή θέτει σε κίνδυνο τη σωτηρία ημών. Ο λόγος προφανής: σχετίζεται με τον αριθμό 666!

Ads

Μπορεί οι πιστοί να καθησυχάστηκαν από την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου ότι ο ΑΜΚΑ είναι εν τέλει «ένας απλός χρηστικός αριθμός», από τη λήψη και τη χρήση του οποίου «δεν κινδυνεύει η σωτηρία ημών». Κι ας παραμερίζεται το «βαπτιστικό δια μυστηρίου δεδομένο όνομά μας.» Θα φανούμε μεγαλόψυχοι.

Τα πράγματα, όμως, είναι διαφορετικά με την νέα «έξυπνη κάρτα» του πολίτη. Πρώτον, πρόκειται για στοιχείο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, ενός δηλαδή «ευφημισμού, μιας μάσκας της ἠλεκτρονικής δικτατορίας καί παγκόσμιας ἠλεκτρονικής τυραννίας.» Απώτερος στόχος δεν μπορεί παρά να είναι η –Θεός φυλάξοι- εκκοσμίκευση.

Μπορεί ο λαός « γιά λόγους εὐαίσθητης Ὀρθοδόξης συνείδησης» να απέρριψε την έκδοση ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, όμως βρισκόμαστε μπροστά σε έναν νέο κίνδυνο: το ψηφιακό σύστημα κωδικοποίησης της νέας κάρτας του πολίτη περιέχει τον αριθμό 666!

Ads

Ο πολίτης δια γυμνού οφθαλμού βλέπει στο barcode του συστήματος κωδικοποίησης ΕΑΝ-13 που θα χρησιμοποιεί ότι «οι 3 μπάρες, αρχή – μέση – τέλος, καταχωρούνται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή ως 6-6-6»!

Ιεροί πατέρες μας είχαν προειδοποιήσει γι αυτό. Ήδη από το 1997 σε τρεις μελέτες της Ιεράς Μονής Γρηγορίου, χρησιμοποιώντας την «τεχνογνωσία των μελετητών και άφθονη βιβλιογραφία ξένων ερευνητών» αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας τη σατανική φύση των συστημάτων αυτών κωδικοποίησης.

Μας προειδοποίησαν : «κανένας Χριστιανός που αναγνωρίζει και σέβεται τη μαρτυρία του Αγίου Ιωάννου του Ευαγγελιστού στην Αποκάλυψη, δεν μπορεί να παραλάβει ταυτότητα που να έχει τον συμβολισμό του Αντιχρίστου.» Όποιος το πράξει βρίσκεται σε απόλυτο κίνδυνο, καθώς «σύντομα μπορεί να καταστεί αντικείμενο στα χέρια της οικονομικής ολιγαρχίας ή και αυτού κατόπιν του Αντιχρίστου.» Όσοι «αρνούνται να συσχετίσουν ακόμη και αυτούς τους προφανείς συμβολισμούς του 666» θα πρέπει να το ξανασκεφτούν.

Εξάλλου και μόνο «η παραλαβή του αριθμού του Αντίχριστου σημαίνει άρνηση του Χριστού και σύνταξη με το διάβολο.»

Oι πολίτες της Ρουμανίας έχουν ήδη προειδοποιηθεί από τον Ιανουάριο του 2009.

Eμείς φροντίζουμε να ενημερώσουμε εσάς τώρα. Η ευθύνη δική σας.