Θα πάρει θέση για το β’ γύρο στον Πειραιά δήλωσε ο υποψήφιος κατά τον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών Πέτρος Μαντούβαλος, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5», προσθέτοντας όμως ότι η σχέση του με τον υποψήφιο για τον β’ γύρο, Β. Μιχαλολιάκο είναι πολύ ψυχρή.

Ads

«Το 19% που πήραμε, πράγματι είναι απόλυτα ρυθμιστικό, όμως δεν πιστεύω ότι ο κόσμος είναι αγέλη, κι αυτή ήταν η ανεξάρτητη προσπάθεια που κάναμε, να δείξουμε ότι νέοι άνθρωποι, διαφορετικοί άνθρωποι, Πειραιώτες με διαφορετικό λόγο και παρέμβαση στα πράγματα, μπορούν να έχουν μια πορεία καλή για την πόλη, και να αλλάξουν την πόλη. Χθες, όπως ξέρετε, τους κάλεσα όλους, τον συνδυασμό όλον, να μιλήσουμε, να συζητήσουμε και να ακούσω την γνώμη τους… Υπήρξαν πολλές απόψεις, υπήρξαν διαφορετικές απόψεις, κι αυτό ήθελα να κάνω χθες, ήταν μια προσπάθεια να τους ακούσω, τους άκουσα όλους, δεν τοποθετήθηκα».

Στην ερώτηση αν θα βαρύνει στην απόφασή του η ψυχρότητα των σχέσεων του με τον κ. Μιχαλολιάκο είπε: «Όχι, γενικά σκέφτομαι καθαρά, αλλά (η σχέση με τον κ. Μιχαλολιάκο) είναι ψυχρή….»