« H τρομοκρατική επίθεση στο ΑΤ Αγ.Παρασκευής image ήταν ένα τυφλό χτύπημα με στόχο στην ελληνική κοινωνία» δήλωσε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι το χτύπημα ήταν προγραμματισμένo καθώς οι μοτοσικλέτες είχαν κλαπεί τις προηγούμενες ημέρες με στόχο να οργανωθεί η επίθεση.”Αυτή η προετοιμασία δείχνει ότι οι τρομοκράτες δεν έλαβαν αφορμή από την χθεσινή ανακοίνωση επικήρυξης με το ποσό των 600.000 ευρώ τριών καταζητουμένων και ήδη καταδικασθέντων ατόμων” ανέφερε ο υπουργός.

Ads

Οι τρομοκράτες θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη”, τόνισε ο κ. Χρυσοχοϊδης

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι η Δημοκρατία του κράτους δικαίου και η οργανωμένη πολιτεία δεν διαπραγματεύεται με τρομοκράτες και υπογράμμισε ότι οι θρασύδειλοι δολοφόνοι θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Επανέλαβε ότι η τρομοκρατία έδειξε το πιο απεχθές της πρόσωπο που με ένα τυφλό χτύπημα μετέτρεψε μια ήσυχη γειτονιά σε εμπόλεμη ζώνη και έκανε λόγο για σκληρό, απάνθρωπο και τυφλό χτύπημα που στρέφεται εναντίον όλων και αφορά όλους.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε επίσης πως «αποστολή μας είναι να εμπεδώσουμε άμεσα το αίσθημα ασφάλειας που έχει ισοπεδωθεί τα τελευταία χρόνια» επισημαίνοντας ότι «όσοι ερμηνεύουν τις πρωτοβουλίες μας ως όξυνση δεν έχουν καταλάβει το πρόγραμμα μας».

Ads