Τη στήριξη του στον Βασίλη Μιχαλολιάκο ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος, επικεφαλής του Συνδυασμού «Πειραιάς πόλη Θρύλος» Πέτρος Μαντούβαλος, ο οποίος είχε τη στήριξη του ΛΑΟΣ, δημιουργώντας νέο σκηνικό στην εκλογική μάχη του δεύτερου γύρου στον Πειραιά.

Ads

«Δυστυχώς οι εκβιασμοί και τα διλήμματα του κ. Παπανδρέου στέρησαν σε εμάς τη δυνατότητα να εισέλθουμε στο δεύτερο γύρο. Θα περίμενε κανείς τώρα να προβούμε σε άμεση και παραδειγματική τιμωρία όσων μας έβλαψαν, εκείνων που μας αδίκησαν. Δεν είναι όμως ώρα επί του παρόντος. Μας αρκεί η λαϊκή δικαίωση. Τώρα προέχει η επισφράγιση της ανοδικής πορείας της παράταξης εντός των κόλπων της οποίας γεννηθήκαμε και εκτραφήκαμε. Γι΄ αυτό με ευθύτητα και ανιδιοτέλεια δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε ανεπιφύλακτα τις επιλογές της ΝΔ κατά το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών», δήλωσε ο Πέτρος Μαντούβαλος, ο οποίος τάχθηκε και υπέρ της υποψηφιότητας του Βασίλη Κικίλια για την Περιφέρεια Αττικής.

«Εγώ και οι συνεργάτες μου συμπαραστασσόμεθα στο πλευρό του Βασίλη Μιχαλολιάκου για τον Πειραιά και του Βασίλη Κικίλια για την Περιφέρεια Αττικής και καλούμε όσους μας ψήφισαν να πράξουν το ίδιο», τονίζει χαρακτηριστικά ο Πέτρος Μαντούβαλος.