Την κατάργηση των δρομολογίων των λεωφορείων Express μεταξύ Κιάτου-Πάτρας-Κιάτου, καθώς και εκείνων που υποκαθιστούν την αμαξοστοιχία 303, μεταξύ Πάτρας-Κιάτου από την προσεχή Τετάρτη 2 Μαρτίου, ανακοινώσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ads

Παράλληλα, από την ίδια ημερομηνία καθιερώνονται δύο απευθείας δρομολόγια λεωφορείων μεταξύ Αθήνας – Πάτρας (ώρες αναχώρησης από Αθήνα 13:00 και 15:00 και ώρες άφιξης στην Πάτρα 16:00 και 18:00 αντίστοιχα) και τρία απευθείας δρομολόγια λεωφορείων μεταξύ Πάτρας-Αθήνας (ώρες αναχώρησης από Πάτρα 07:00, 12:15 και 19:00 και ώρες άφιξης στην Αθήνα 10:00, 15:15 και 22:00 αντίστοιχα).

Η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται σε 18 ευρώ για απλή διαδρομή και 28,80 ευρώ για διαδρομή με επιστροφή, ενώ κανονικά θα ισχύουν όλες οι προβλεπόμενες εκπτώσεις πολυτέκνων, φοιτητών, κλπ.

Διακοπή σιδηροδρομικής κυκλοφορίας μεταξύ Αλεξανδρούπολης Λιμένος-Δικαίων

Ads

Εν τω μεταξύ, λόγω κυκλοφοριακών αναγκών διεθνών εμπορικών αμαξοστοιχιών, από σήμερα Τρίτη 1 Μαρτίου και μέχρι νεωτέρας αναστέλλεται η σιδηροδρομική κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών ICity90, ICity91, 610, 611 μεταξύ Αλεξανδρούπολης Λιμένος-Δικαίων. Οι επιβάτες των αμαξοστοιχιών θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία στους σταθμούς Αλεξανδρούπολη Λιμένας, Φέρες, Πέπλο, Τυχερό, Λαγυνά, Σουφλί, Λάβαρα, Διδυμότειχο, Πύθιο, Θούριο, Χειμώνιο, Νέα Ορεστιάδα, Νέα Βύσσα, Καστανιές, Δίκαια.

Διακοπή δρομολογίων Λιανοκλάδι – Δομοκός λόγω κατολίσθησης

Διεκόπη η κυκλοφορία των τρένων στο τμήμα μεταξύ του Λιανοκλαδίου και του Δομοκού λόγω κατολίσθησης. Στο σημείο βρίσκονται συνεργεία που επιχειρούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη.