Βαρείς χαρακτηρισμούς για την αλλαγή στη στάση του πρώην νομάρχη Δ. Σαραβάκου, ο οποίος, μετά την μη εκλογή του ως περιφερειακός σύμβουλος στην Αργολίδα αποχώρησε από το συνδυασμό του κ. Τατούλη, εξαπέλυσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Ads

«Ο κ. Σαραβάκος δεν έχει καμία απολύτως δυνατότητα να επηρεάσει τη διαδικασία των εκλογών. Αφενός μεν γιατί δεν έχει ο ίδιος τέτοιο background σημαντικής παρουσίας, και από την άλλη πλευρά, γιατί πάντα σε αυτές τις διαδικασίες, οι δυσαρεστημένοι των συνδυασμών μετακινούνται. Εδώ υπάρχει και ένα πρόβλημα ηθικής. Σε καμία περίπτωση, μετά την εκλογική διαδικασία, δεν μπορεί κάποιος να μην αντέχει την κρίση των συμπολιτών του και να κάνει τέτοιες ανήθικες κινήσεις, γιατί, αν παρακολουθούσατε χθες το πολιτικό ρεπορτάζ, η αποχώρηση του κ. Σαραβάκου ανακοινώθηκε από την Ρηγίλλης».

Ο κ. Τατούλης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1, έκανε λόγο ακόμα και για ανέντιμες και αργυρώνητες διαδικασίες. «Βρείτε τους χαρακτηρισμούς που έκανε ο κ. Σαραβάκος για τον κ. Δράκο, δείτε τις σημαντικές αιχμές που είχε κάνει εναντίον του κ. Σαμαρά, αυτές οι διαδικασίες μπορούν να περιγραφούν εντός εισαγωγικών ως ανέντιμες και αργυρώνητες».

Ερωτηθείς για τη στάση του αναπληρωτή υπουργού Π. Μπεγλίτη στην Κορινθία ο κ. Τατούλης είπε «….το τι κάνει ο κ. Μπεγλίτης είναι πρόβλημα του κ. Μπεγλίτη, εγώ τιμώ όλους τους πολιτικούς της χώρας και μάλιστα ανθρώπους που είναι αυτή τη στιγμή σε υψηλό επίπεδο ευθύνης. Εμείς απευθυνθήκαμε στους πολίτες και αυτοί που θα δώσουν τη νίκη στο συνδυασμό μας είναι οι πολίτες και η ίδια η κοινωνία».

Ads