Στόχος απόπειρας ληστείας έγινε το βράδυ του Σαββάτου ο πρώην υφυπουργός Οικονομίας Απόστολος Φωτιάδης. Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 22.40 δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα στην οικία του στην Αλεξανδρούπολη, την ώρα που βρισκόταν μέσα μαζί με τη γυναίκα και το γιο του.

Ads

Οι δράστες, φορώντας πλαστικά γάντια και αποκριάτικες μάσκες επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τον πρώην υπουργό και τη σύζυγό του. Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Απόστολος Φωτιάδης ανέφερε ότι ακολούθησε πάλη με έναν από τους δράστες, συγκεκριμένα προσπάθησε να τον απωθήσει και τον κτύπησε αρπάζοντας μια καρέκλα, όμως ο δράστης ανταπέδωσε, χτυπώντας τον με το πίσω μέρος του όπλου του και τον έριξε κάτω.

Τότε η σύζυγός του κάλεσε την αστυνομία, ενώ και ο γιος του που βρισκόταν στον πάνω όροφο του σπιτιού, βγήκε έξω προσπαθώντας να καλέσει την αστυνομία και τους γείτονες. Στη συνέχεια οι δύο επίδοξοι ληστές τράπηκαν σε φυγή, πριν φτάσει η αστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης διεξάγει έρευνες για την υπόθεση, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ τις έρευνες αναμένεται να βοηθήσουν και οι κασέτες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του σπιτιού

Ads