Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Ρεθύμνου ένας 30χρονος εναερίτης της ΔΕΗ ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια της εργασίας του. Το περιστατικό συνέβη όταν ο 30χρονος εκτελούσε εργασίες σε στύλο της ΔΕΗ στις Δαφνές Ηρακλείου. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από κλιμάκιο της ΔΕΗ.

Ads

Η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς φέρει βαριά εγκαύματα δήλωσε ο διευθυντής του νοσοκομείου Ρεθύμνου και πρόσθεσε ότι γίνονται ενέργειες, ώστε να διακομισθεί σε μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα. Επίσης όπως ανέφερε ο ίδιος ο εναερίτης διακομίσθηκε στο Ρέθυμνο διότι δεν υπήρχε κρεβάτι σε κανένα από τα δύο νοσοκομεία του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς ο 30χρονος φέρει εγκαύματα στο 50% του σώματός τους, ενώ το ρεύμα που τον διαπέρασε έχει καταστρέψει σημαντικό τμήμα του μυϊκού του συστήματος, ενώ παράλληλα υπάρχουν σοβαρές βλάβες σε ζωτικά του όργανα.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο, ανησυχία και προβληματισμός επικρατεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στη ΔΕΗ, καθώς ενδέχεται να σημειώθηκε παρατυπία για το που έπρεπε να εργάζεται ο 30χρονος αφού η σχέση εργασίας του με την εταιρεία αφορούσε χρέη οδηγού και όχι να εργάζεται ως εναερίτης.

Ads