«Όχι άλλα μέτρα» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, σε ομιλία του στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων για την υποστήριξη των υποψηφιοτήτων του Βασίλη Κικίλια στην περιφέρεια Αττικής και του Νικήτα Κακλαμάνη στο δήμο Αθηναίων.

Ads

«Δεν πάει άλλο, κάτι πρέπει να αλλάξει, η πολιτική του μνημονίου πρέπει να αλλάξει» είπε ο Σαμαράς και πρόσθεσε ότι «το μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος και αντίθετα οι πολιτικές του μνημονίου οδηγούν σε φαύλο κύκλο ύφεσης, οικονομικής παράλυσης και σε ακόμη σκληρότερα μέτρα που απλώς αναβάλλονται ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών».

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «είναι υπεύθυνο για τις ολιγωρίες και τις παραλείψεις του παρελθόντος», καθώς, επίσης, ότι «ακόμη και σήμερα παίζει ανεύθυνα παιχνίδια για να εξυπηρετήσει δικές του σκοπιμότητες». Κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου ότι «οδήγησε τα πράγματα στο μνημόνιο και διέσυραν τη χώρα στο εξωτερικό», καθώς, επίσης, ότι «κορόιδεψε τους Έλληνες και τώρα προσπαθεί να τους εκβιάσει».

Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τους πολίτες να στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση μέσω των αυτοδιοικητικών εκλογών, σημειώνοντας πως σε περίπτωση που δεν αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση, την επόμενη των εκλογών θα έρθουν σκληρότερα μέτρα. Καταλήγοντας κάλεσε τους πολίτες να δώσουν ψήφο σε υποψηφίους που «εκφράζουν το μήνυμα της ανανέωσης, όπως ο Βασίλης Κικίλιας, και από τους δημότες της Αθήνας ψήφο στο δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη».

Ads