Πυρά σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τους χειρισμούς τους στην υπόθεση Siemens εκτόξευσε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, κάνοντας λόγο για «αλήθεια σε δόσεις» και δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «κόρακας, κοράκου μάτι δεν βγάζει».

Ads

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΝΕΤ 105,8, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι η ουσία του προβλήματος είναι να μάθουμε επιτέλους πόσο μαύρο ποσό διακίνηθηκε από στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Αναφορικά δε με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί εμπλοκής κι άλλων πολιτικών προσώπων στην υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens ο κ. Καρατζαφέρης ξεκαθάρισε ότι πρέπει να περιμένουμε να διερευνηθούν όλα τα στοιχεία πριν καταλήξουμε σε συμπεράσματα.

Τέλος, σχολιάζοντας τις φωνές που καλού τον Κ. Καραμανλή και τον κ. Σημίτη να καταθέσουν στις εξεταστικές για το Βατοπέδι και τη Siemens αντίστοιχα, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. είπε: «όσο δεν έρχονται να καταθέσουν στην Εξεταστική Επιτροπή οι πρώην πρωθυπουργοί, τόσο δεν βοηθούν στην εξυγίανση της υπόθεσης».