Πολυεθνικές θέλουν μισθούς 300 ευρώ στην Ελλάδα

Χωρίς όρια

12:10 | 03 Μαρ. 2013
Τελευταία ανανέωση 12:17 | 03 Μαρ. 2013

Εκπρόσωποι έντεκα πολυεθνικών εταιρειών φέρονται να ζήτησαν από τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη να προωθήσει σχετική νομοθεσία ώστε να δίνεται η δυνατότητα στις εταιρείες να προσλαμβάνουν νέους ανέργους με μισθούς 300 ευρώ για μερική απασχόληση.

 
Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» οι πολυεθνικές κατέθεσαν το αίτημά τους κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τον υπουργό Ανάπτυξης.
 
«Σε μια χώρα όπου η ανεργία στους νέους έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα, δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί πρέπει να υπάρχει η δέσμευση του κατώτατου ημερομισθίου», φέρεται να είπε στον Κωστή Χατζηδάκη ένας εκπρόσωπος πολυεθνικής ζυμαρικών, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
 
«Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα» φέρεται να απάντησε ο Κωστης Χατζηδάκης και υποσχέθηκε να ενημερώσει τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.
 
«Πολυεθνικές θέλουν μισθούς 300 ευρώ. Όλη η Ελλάδα θα γίνει Ειδική Οικονομική Ζώνη και τα 300 ευρώ θα είναι πολυτελής μισθός», ανέφερε σε συνέντευξή του στο Σκάι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης. 

Κατηγορία άρθρου:

Tags άρθρου:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

«Τρομοκρατημένες» εμφανίζονται οι ελληνικές εφημερίδες στον απόηχο του χτυπήματος στην γαλλική πρωτεύουσα που σκόρπισε τον φόβο σε ολόκληρη της Ευρώπη. «Το Παρίσι κι εμείς», είναι ο τίτλος των Νέων,...
(0)
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται αύριο σε ισχύ ενόψει του εορτασμού της 42ης επετείου του Πολυτεχνείου. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα κορυφωθούν την Τρίτη, κατά την ημέρα της πορείας, οπότε...
(0)
Ομάδα αντιεξουσιαστών ανέλαβε την ευθύνη για το μπαράζ εμπρησμών των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ, την προηγούμενη εβδομάδα. Με ανάρτησή τους στον ιστότοπο Indymedia και τίτλο «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ; ν-ΟΣΤΗ...
(0)

E-mail alerts

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για έκτακτα γεγονότα, θέματα ή πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν όπως η κατηγορία Ελλάδα;

Κάντε το με ένα κλικ, στην νέα δωρεάν υπηρεσία e-mail alerts που σας προσφέρει το TVXS.
Για να εγγραφείτε, πρέπει να κάνετε log in.

Σχολιασμός, πατήστε για να δείτε τα σχόλια και να σχολιάσετε.

Powered by Pressflow, an open source content management system