Ζωντανή κάλυψη του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών θα παρέχει στους χρήστες του Διαδικτύου το tvxs.gr, το βράδυ της Κυριακής 14 Νοεμβρίου. Ο Στέλιος Κούλογλου και ο επιστημονικός σύμβουλος της VPRC Χριστόφορος Βερναρδάκης θα σχολιάζουν τα αποτελέσματα, αναλύοντας τους παράγοντες που τα διαμορφώνουν, εξετάζοντας το ποσοστό της αποχής και αποτιμώντας την πολιτική – εκλογική επιρροή των κομμάτων, όπως διαμορφώνεται στο τέλος της αναμέτρησης.

Ads

Επιβεβαιώνοντας το διαδραστικό χαρακτήρα του, το tvxs.gr θα δίνει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα ελεύθερου σχολιασμού των ειδήσεων και των αποτελεσμάτων.

Στις σελίδες του, οι χρήστες θα μπορούν να βρουν όλη την επικαιρότητα των εκλογών, πριν και μετά το κλείσιμο της κάλπης, και να διαβάσουν πολιτικές αναλύσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Στο tvxs.gr, την ανεξάρτητη φωνή στο Διαδίκτυο, θα δουν επίσης συνεντεύξεις με υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους, βίντεο σχετικά με τις εκλογές, δημοσκοπήσεις και αξιόλογα άρθρα σχετικά με τον χαρακτήρα της αναμέτρησης.

Ads

Και στο δεύτερο γύρο… συντονιστείτε στο tvxs.gr!