Στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ερεσσού βρέθηκε αιμόφυρτος στις 7:45 το πρωί άνδρας ηλικίας περίπου 35 ετών. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου και εξέπνευσε στις 9 το πρωί.

Ads

Όπως δήλωσε καθαρίστρια που εργαζόταν την ώρα εκείνη σε κτίριο στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αχαρνών άκουσε πυροβολισμούς. Ο άνδρας κατάφερε και περπάτησε μέχρι το σημείο, που βρέθηκε στα Εξάρχεια.

Η αστυνομία έκανε έρευνα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αχαρνών, επειδή παραπλανήθηκε από το τηλεφώνημα της καθαρίστριας. Στη συνέχεια όμως, και επειδή η απόσταση ήταν μεγάλη από την Αχαρνών, ακολούθησαν κηλίδες αίματος από τον τόπο που βρέθηκε ο τραυματισμένος άνδρας και έφτασε τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην οδό Ασκληπιού, που βρίσκεται περίπου εκατό μέτρα από το σημείο.

Όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο, ο άνδρας έφερε τραύματα στον πνεύμονα και στον μηρό. Σύμφωνα με τον Σκάι το θύμα δέχτηκε περισσότερους από 15 πυροβολισμούς

Ads

Αγνωστα παραμένουν τα στοιχεία του. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι είναι πιθανότατα Πολωνός αλλά και αυτό εξετάζεται καθότι δεν έχουν βρεθεί έγγραφα πάνω του. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου που κατέληξε στο θανάσιμο τραυματισμό του 35χρονου.