Σε νέες κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, μετά και την κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή, από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Ads

Για «προσχηματικό διάλογο» κάνουν λόγο οι επικεφαλής των σωματείων και σημειώνουν ότι «ο διάλογος θα έπρεπε να είχε διεξαχθεί πριν από την κατάθεση και έγκριση του νομοσχεδίου στο υπουργικό Συμβούλιο, ώστε να υπάρξει περισσότερος χρόνος».

Το νομοσχέδιο έπρεπε να κατατεθεί χθες στη Βουλή, ώστε να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, αλλά ο διάλογος μπορεί να συνεχιστεί μέχρι και την ψήφισή του από την Ολομέλεια του σώματος, είναι η απάντηση του υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Τη Δευτέρα τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα ακινητοποιηθούν από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, προκειμένου να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στη Γενική Συνέλευση για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους. Οι εργαζόμενοι στα άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν Γενικές Συνελεύσεις εντός του Σαββατοκύριακου για να πάρουν αποφάσεις.

Ads