Σύσκεψη με την συμμετοχή 4 υπουργών και των διοικητών του ΙΚΑ και του ΟΑΕΔ θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή, υπό τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου. Αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι κοινωνικά θέματα, όπως η ανεργία και η εξομοίωση του πετρελαίου θέρμανσης.

Ads

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη, ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης, ο διοικητής του ΟΑΕΔ Η. Κικίλιας και ο διοικητής του ΙΚΑ Ρ. Σπυρόπουλο.

Στην ατζέντα της σύσκεψης βρίσκονται, κατά πληροφορίες, τα θέματα της εξομοίωσης του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, τα επιδόματα ανεργίας, η επιχορήγηση ασφαλιστικών εισφορών, οι δράσεις του ΟΑΕΔ για την στήριξη της απασχόλησης, καθώς και τα προγράμματα διά βίου μάθησης.

Εν τω μεταξύ, χωρίς λήψη οριστικών αποφάσεων ολοκληρώθηκε η χθεσινή διευρυμένη υπουργική σύσκεψη διάρκειας πέντε ωρών στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή υπό το Γιώργο Παπανδρέου, με τις τελικές αποφάσεις για το πακέτο των νέων μέτρων και τις αποκρατικοποιήσεις να παραπέμπονται σε νέα σύσκεψη που ορίστηκε να γίνει την Τετάρτη.

Ads