Την υποψηφιότητα του «πρώτου σε ψήφους» βουλευτή, Άδωνη Γεωργιάδη, για την Περιφέρεια της Αθήνας ανακοίνωσε σήμερα ο Γ. Καρατζαφέρης σε συνέντευξη Τύπου. «Θα είμαστε από εκείνους που στις 7 Νοεμβρίου θα γελάμε» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Ads

Ο κ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε επίσης την υποψηφιότητα του βουλευτή Αθανάσιου Πλεύρη, ως αντιπεριφερειάρχη Αθηνών και την υποψηφιότητα του βουλευτή Λάρισας Αστέριου Ροντούλη ως περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Επίσης ανακοίνωσε τη στήριξη για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας του ανεξάρτητου υποψηφίου Νίκου Παπανδρέου, στην περιφέρεια Ιονίου του πρώην βουλευτή της ΝΔ Σπ. Σπύρου, στο Νότιο Αιγαίου του πρώην νομάρχη Μπάμπη Κόκκινου και στην περιφέρεια Ηπείρου την υποψηφιότητα του νυν νομάρχη Ιωαννίνων κ. Αλ. Καχριμάνη.

Για το δήμο Αθηναίων και το ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη ο ΛΑΟΣ θα προτείνει πέντε στελέχη του κόμματος. Τον Δημήτρη Κωνσταντάρα, τον Γιώργο Μαργέτη, τον Απόστολο Μπαμίχα, τον Θεόδωρο Ρουμπάνη και τη Βάσω Τσιαντιέρη.

Ads

«Δεν προσερχόμαστε στις εκλογές με αντιπαλότητα και δογματισμό. Η θέση μας έχει να κάνει με το τι ωφελεί την πατρίδα, τι ωφελεί την παράταξη και τελευταίο τι ωφελεί το κόμμα» δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης, προσθέτοντας ότι το κόμμα του θα κατέβει αυτόνομα σε συγκεκριμένες περιοχές.

Για τον Μάκη Βορίδη, τον οποίο δεν επέλεξε ως υποψήφιο στην Αττική, προκειμένου όπως είπε να τον προστατεύσει από τα “αρπαχτικά της πολιτικής”, είπε ότι στην προσπάθεια των εκλογών θα είναι βοηθός του Α. Γεωργιάδη.

Τις υποψηφιότητες σε Κ. Μακεδονία και Θεσσαλονίκη ο κ. Καρατζαφέρης θα τις ανακοινώσει την ερχόμενη Τρίτη.