«Απέτυχε η προσπάθεια των κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε δημοψήφισμα καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής» τόνισε σε δήλωσή του ο γραμματέας του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.

Ads

Ο κ. Καρχιμάκης υποστήριξε επιπλέον ότι απέτυχε η προσπάθεια της αντιπολίτευσης να δημιουργήσει την εντύπωση ότι η κυβέρνηση δεν έχει την πολιτική νομιμοποίηση για να προχωρήσει στις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος. Οι πολίτες, υπογράμμισε, δίνοντας ψήφο αυξημένης ευθύνης, έστειλαν μήνυμα πολιτικής σταθερότητας και αποδοκίμασαν όσους θριαμβολόγησαν και προσπάθησαν και τη δεύτερη Κυριακή να αλλοιώσουν το περιεχόμενο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Η προσπάθεια να σώσουμε τη χώρα και να βγάλουμε την Ελλάδα από το αδιέξοδο που την οδήγησαν οι εγκληματικές πολιτικές της ΝΔ συνεχίζεται» υπογράμμισε ο κ. Καρχιμάκης, προσθέτοντας ότι αυτή η προσπάθεια εντείνεται από αύριο.

Απευθυνόμενος σε εκείνους που απείχαν από την εκλογική διαδικασία, τόνισε ότι «αυτή τη φορά μπορεί να μη συναντήθηκαμε στην κάλπη, αλλά θα συναντηθούμε σίγουρα στην κοινωνία».

Ads