Για αύριο στις 13:00 αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Κύριο θέμα συνάντησης των δυο ανδρών είναι η στήριξη της πρότασης μομφής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Ads

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και σύμφωνα με πηγές από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, θα είναι εφ’ όλης της ύλης.
 
Βασικό αντικείμενό της πάντως θα είναι η πρόταση μομφής που κατέθεσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατά του Γιάννη Στουρνάρα για τη στάση του στο Eurogroup που αφορούσε την Κύπρο. 
 
Την πρόταση έχουν υπογράψει όλα τα μέλη της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Το κόμμα του κ. Καμμένου χρειάζεται 50 υπογραφές και γι’ αυτό έγινε έκκληση στο ΣΥΡΙΖΑ να συνυπογράψει την πρόταση.
 
«Είναι τεράστιες οι ευθύνες που έχει ο υπουργός Οικονομικών, διότι άνοιξε τον δρόμο, δεχόμενος να γίνει το “κούρεμα” των καταθέσεων και κυρίως των μικροκαταθετών, σε μια αστάθεια όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για την Ελλάδα», δήλωσε χθες στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νότης Μαριας.

Σε σημερινές του δηλώσεις, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ εκτίμησε ότι «η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη δεν θα σταθεί μετά τα γεγονότα στη Κύπρο» και η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές. «Μονά – ζυγά οι Μνημονιακοί είναι χαμένοι. Το μέγα ζήτημα είναι να σώσουμε την Ελλάδα», τόνισε ο κ. Κουίκ.