Τις διαφορές τους εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοέμβρη δείχνουν να έλυσαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς και ο Θανάσης Γιαννόπουλος, καθώς μετά τη συνάντηση των δύο στα γραφεία του κόμματος στη Ρηγίλλης, ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε πως θα στηρίξει της επιλογές της παράταξης.

Ads

Μετά την Έλσα Παπαδημητρίου, ένας ακόμη δυσαρεστημένος βουλευτής, ο κ. Θανάσης Γιαννόπουλος συντάχθηκε σήμερα με τις επιλογές του κόμματος για την περιφέρειά του, μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΝΔ στη Ρηγίλλης. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γιαννόπουλος είχε εκφράσει ενστάσεις σχετικά με την υποψηφιότητα του Αθ. Χειμαρά για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. «Θα στηρίξω της επιλογές της ΝΔ, ανήκω στη ΝΔ και την έχουμε χτίσει όλοι μας λιθάρι λιθάρι», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής. Ξεκαθάρισε ακόμα ότι δεν θα κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος στη συγκεκριμένη περιφέρεια, εξηγώντας: «Μπορεί να έχω οποιαδήποτε ένσταση ή ενδεχομένως ανθρώπινη πικρία της μη επιλογής μου ως υποψηφίου, αλλά επειδή είναι καθαρώς προσωπικό θέμα, δεν θέλω να κάνω μεγαλύτερα και περισσότερα σχόλια».

«Η σημερινή εποχή, που απαιτεί πολιτική σωφροσύνη, μου δίνει ακριβώς το δικαίωμα να πω ότι θα στοιχηθώ με την απόφαση την οποία έχει πάρει η Αυτοδιοικητική Επιτροπή της αξιολόγησης των υποψήφιων», είπε χαρακτηριστικά. Καταλήγοντας, ο κ. Γιαννόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν δίνουμε σε κανέναν τη δυνατότητα να αμφισβητήσει την ενότητά μας».