Ένα απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε στο ισόγειο κτιρίου όπου ξέσπασε πυρκαγιά, σήμερα, στην οδό Μονής Πρεβέλης και Εθνικής Αντιστάσεως στο Ηράκλειο Κρήτης. Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 05.30 στο υπόγειο της πολυκατοικίας από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και από τις φλόγες εγκλωβίστηκαν οι ένοικοι του κτιρίου. Μια ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ενώ δύο άτομα τραυματίστηκαν από τις φλόγες.

Ads

Απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε σήμερα στο συνεργείο αυτοκινήτων, στο υπόγειο της πολυκατοικίας επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στο Ηράκλειο, όπου το πρωί σημειώθηκαν εκρήξεις και πυρκαγιά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 12 άτομα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του θύματος.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα αρχικά θεωρήθηκε ότι έχασε τη ζωή της αλλά ύστερα από καρδιοανάνηψη επανήλθε και πλέον βρίσκεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο. Παράλληλα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, νοσηλεύεται μια 44 χρονη με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και τραύμα στο χέρι, ενώ η 13χρονη κόρη της νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν άλλα 10 άτομα με αναπνευστικά προβλήματα και δύο με εγκαύματα, τα οποία μάλιστα βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Ads

Το υπόγειο όπου φιλοξενείτο συνεργείο αυτοκινήτων καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά ενώ ζημιές υπέστησαν το ισόγειο και ο πρώτος όροφος του κτιρίου. Σοβαρές ζημιές υπέστησαν και 6 αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από την πολυκατοικία, ενώ σε γειτονικές κατοικίες από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν, έσπασαν πολλά τζάμια.