Ένας 20χρονος έχασε τη ζωή του, χθες, όταν σημειώθηκε έκρηξη σε αποθήκη με βεγγαλικά στο Καρτεράδο Θήρας. Από την έκρηξη, που σημειώθηκε στις 21:50, τραυματίστηκε σοβαρά ακόμη ένας νέος άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σοβαρά τραυματίστηκε από βεγγαλικά και ένας άνδρας στο Θηροστεφάνι Θήρας.

Ads

Ένας 25χρονος έχασε τη ζωή του στο Μοσχοχώρι Μεσσηνίας όταν μπαλόνια με οξυγόνο που μετέφερε για τη δημιουργία εκρήξεων την Ανάσταση πήραν αναφλέγησαν με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς το όχημα και ο ίδιος να απανθρακωθεί μέσα σε αυτό.

Βαριά κάκωση στα δάχτυλα υπέστη 16χρονος στο Άργος όταν εξερράγη στα χέρια του αυτοσχέδιο βεγγαλικό. Στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας συνελήφθη 39χρονος , γιατί σε έρευνα που έγινε σε χώρο πλησίον περιπτέρου ιδιοκτησίας της μητέρας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.610 κροτίδες, μία συσκευή εκτόξευσης κροτίδων και 1.300 καψούλια.

Στα Νένητα της Χίου, ένας 16χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από αυτοσχέδια κροτίδα. Στο νοσοκομείο της Χίου όπου διακομίσθηκε διαπιστώθηκε ακρωτηριασμός του αντίχειρα στο αριστερό χέρι και σοβαρός τραυματισμός στις φάλαγγες άλλων τριών δακτύλων. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε με πτήση C-130 στην Αθήνα και στη συνέχεια στο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται.

Ads