Απόλυτη στήριξη στο ΚΚΕ εξέφρασε ο τραγουδοποιός, Διονύσης Τσακνής, διαψεύδοντας το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του με το ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αθηναίων.

Ads

Σε αυτό το πλαίσιο, τόνισε ότι υποστηρίζει τον υποψήφιο του Περισσού, Νίκο Σοφιανό: «Η σημερινή συγκυρία είναι δεδομένη. Το ΚΚΕ, στο οποίο και πρόσκειμαι πολιτικά, έχει ήδη επιλέξει το σ. Νίκο Σοφιανό και έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. Δεν μού μένει παρά να τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, παρά το γεγονός ότι δεν ψηφίζω στο Δήμο της Αθήνας».

«Ανεξάρτητα από τις προσωπικές ιδεολογικές τοποθετήσεις του καθένα από εμάς, θα επιμένουμε ενωτικά», σημειώνει, προσθέτοντας: «Δεν είμαστε ούτε άλλο ένα κόμμα της Αριστεράς, ούτε κάποια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε,κάτι τέτοιο, θα ακύρωνε και τις προθέσεις και την αξιοπιστία μας».

Σχολιάζοντας σχετικά δημοσιεύματα, ο ίδιος ανέφερε: «Η φερόμενη ως υποψηφιότητά μου στις δημοτικές εκλογές του Δήμου της Αθήνας θα μπορούσε -έστω- να συζητηθεί αν επρόκειτο να συνενώσει τη Σύνολη Αριστερά. Σε μια τέτοια περίπτωση θα αισθανόμουν μεγάλη τιμή, ανεξάρτητα αν αποδεχόμουν ή όχι την πρόταση».

Ads