Κατόπιν αιτήματος του βουλευτή Καβάλας, Σάββα Εμινίδη – ο οποίος συμμετέχει μεταξύ άλλων στους Κοινοβουλευτικούς Τομείς Εργασίας Αθλητισμού ως εισηγητής του ΠΑΣΟΚ – κλήθηκαν να παραστούν στη συζήτηση που θα γίνει στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος αλλά και ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, Βαγγέλης Μαρινάκης, εναντίον του οποίου έχει απαγγελθεί κατηγορία από την αντιεισαγγελέα κ.Πόπη Παπανδρέου για “απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο υλικό όφελος και για “απλή συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση”.

Ads

Ωστόσο και παρά την εμπλοκή του ονόματος του στο σκάνδαλο των στημένων, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει απτόητος το έργο του στον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως τουλάχιστον δήλωσε κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου συνεδρίου της “Θύρας 7” στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Καραϊσκάκη.

“Αν δεν αγαπούσα τον Ολυμπιακό, θα είχα φύγει με όσα λέγονται εις βάρος μου. Φανταστείτε πως είναι να ξυπνάει το παιδί σου και να βλέπει τον πατέρα του πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες να φέρεται μπλεγμένος. Δεν πάω πουθενά, όμως, θα μείνω εδώ και θα πολεμήσω μαζί σας για την ομάδα. Όλοι μαζί, ενωμένοι για τον Ολυμπιακό.”

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε επίσης την εκτίμηση ότι “το πρωτάθλημα θα κατέβει στον Πειραιά και το επόμενο καλοκαίρι” ενώ υποσχέθηκε και “καλή πορεία στην Ευρώπη.”

Ads