Σε μια ακόμα παραληρηματική ανακοίνωση το νεοναζιστικό κόμμα  προσβεβλημένο που «τολμούν και μας αποκαλούν ναζί» αναφέρεται σε «ξεφτίλες» και «τσοντοκάναλα», σχολιάζοντας το κλείσιμο της ΕΡΤ, χωρίς σε κανένα σημείο να το καταδικάζει. 

Ads

 
«Η ΕΡΤ ανήκει θεωρητικά στον ελληνικό λαό, δε σέβεται όμως 1 εκατομμύριο Έλληνες πολίτες που υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή, τους υβρίζει διαρκώς ως… “νεοναζί” και δεν δίνει ποτέ βήμα σε εκπροσώπους του κόμματός μας. Δυστυχώς, κανένα από τα διεφθαρμένα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν διαμαρτυρήθηκε γι’ αυτό το έλλειμμα δημοκρατίας, αντιθέτως το υποστήριξε», αναφέρει και συνεχίζει:
 
«Τα ίδια και χειρότερα πράττουν και τα ιδιωτικά κανάλια των νταβατζήδων, των οποίων οι συχνότητες ανήκουν στον ελληνικό λαό και έχουν παραχωρηθεί παράνομα στους καναλάρχες», τονίζει.
 
Σε άλλη ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «κρατικοδίαιτους υβριστές που τα οικονομούσαν χοντρά από την κρατική τηλεόραση». «Η κρατική τηλεόραση δεν έπαψε ούτε στιγμή να μας θάβει και να μας προσβάλλει, προσβάλλοντας ταυτόχρονα ένα εκατομμύριο Έλληνες πολίτες, που πληρώνουν τέλη από το υστέρημά τους για να σιτίζονται κάποια κομματόσκυλα», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Στην ανακοίνωση επίσης κάνει λόγο για «μαγκιές εκ του ασφαλούς» του Σαμαρά, και επιτίθεται στην Αριστερά και «διάφορους καμμένους», αναφέροντας πως «άμα κόπτονται για τους μισθούς των εργαζομένων που θα απολυθούν να τα βγάλουν από την τσέπη τους»