Ads

Την δέσμευσή του για υλοποίηση του Γραφείου Προστασίας Δημότη ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, επικεφαλής του συνδυασμού Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη «Πόλεις για να Ζεις». Μάλιστα, δεσμεύεται ότι θα λειτουργήσει στις πρώτες κιόλας 50 ημέρες της νέας Δημαρχίας και στόχος είναι να προστατευθούν οι δημότες από την «τραπεζική αυθαιρεσία».

Ο κ. Κωνσταντέλλος τονίζει ότι στο πλαίσιο αυτού του Γραφείου «θα διαθέτουμε έναν συγκροτημένο και ιδιαίτερα αποτελεσματικό μηχανισμό υπεράσπισης των δημοτών και των τοπικών μικρομεσαίων επιχειρηματιών από τις επιθετικές και στην συντριπτική τους πλειοψηφία παράνομες ενέργειες τραπεζών που επιδιώκουν την κατάσχεση κάθε είδους περιουσιακού στοιχείου».

«Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης δράσης του Γραφείου Προστασίας Δημότη – που θα εφαρμόσουμε πρώτοι σε όλη την Ελλάδα – θα αξιοποιήσουμε τους κορυφαίους ειδικούς εναντίον της τραπεζικής αυθαιρεσίας. Στόχος μας είναι να μην επιτρέψουμε να κατασχεθεί, ούτε ένα σπίτι, ούτε μια επιχείρηση στον νέο μας Δήμο που ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου 2011», προσθέτει.

Ads