Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα, Παρασκευή, οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο (ΗΣΑΠ), και ως εκ τούτου δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο.

Ads

Οι εργαζόμενοι του ΗΣΑΠ διαμαρτύρονται για τις μετατάξεις υπαλλήλων, στο πλαίσιο της εφαρμογής του νόμου σχετικά με την αναδιάρθρωση και εξυγίανση των αστικών συγκοινωνιών.

Αναλυτικότερα, στο δελτίο Τύπου της η Ένωση Εργαζομένων στον ΗΣΑΠ αναφέρει τα παρακάτω:

«Τα Σωματεία Εργαζομένων των ΗΣΑΠ πραγματοποιούμε 24ωρη Απεργία, την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011.

Ads

Αντιδρούμε: Στην επιχειρούμενη ισοπέδωση και τη βαρβαρότητα των νέων μέτρων κυβέρνησης και τρόικα ενάντια στους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τη νεολαία. Στις υποχρεωτικές καταστροφικές μετατάξεις– διώξεις 170 εργαζομένων των ΗΣΑΠ. Δεν αρκεί η υπέρογκη αύξηση των εισιτηρίων και η ταλαιπωρία των 2,5 χρόνων από τον άστοχο τρόπο εκτέλεσης των έργων ΤΩΡΑ δημιουργούν και νέα προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του ΄΄Ηλεκτρικού΄΄ με τις διώξεις των εργαζομένων.

Καλούμε :
Όλους τους επιβάτες, τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, να συμπαραταχθούν στον αγώνα μας για να αποτρέψουμε δυναμικά, τα μεσαιωνικά μέτρα και τα δεινά που επιφυλάσσουν για τα επόμενα πολλά χρόνια στο λαό και τη νεολαία, κυβέρνηση και Τρόικα».