Άμεση ήταν η αντίδραση της αντιπολίτευσης στην ανακοίνωση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ads

«Οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ γύρισαν τις πλάτες στον πρωθυπουργό, αρνούμενοι να μπουν στα ψηφοδέλτια. Προφανώς, προβλέπουν ήδη ποιο αποτέλεσμα θα έρθει, ως απάντηση στην καταστροφική πολιτική του Μνημονίου και αποφεύγουν όπως – όπως να εκτεθούν στη λαϊκή ψήφο», σχολίασε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Πάνος Παναγιωτόπουλος.

«Αυτά που συμβαίνουν με τις υποψηφιότητες σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ είναι για καλοκαιρινές επιθεωρήσεις και για τα πανηγύρια. Είναι ευτύχημα για το λαό που μπορεί να στηριχθεί στο ΚΚΕ. Σε συμπόρευση μαζί του μπορεί να αποκρούσει τα χειρότερα που του φέρνουν ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και να αλλάξει τα πράγματα προς όφελός του», αναφέρει ο Ν. Σοφιανός εκ μέρους του ΚΚΕ.

«Το ΠΑΣΟΚ του κ. Γ. Παπανδρέου δεν χάραξε νέους δρόμους, δεν άνοιξε τις πόρτες σε νέες ιδέες αλλά υιοθέτησε τις πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες και ταξικές πολιτικές σε βάρος της κοινωνίας, έτσι ώστε δύσκολα μπορεί κανείς σήμερα να διακρίνει ποια είναι η Δεξιά παράταξη», τονίζει ο ΣΥΝ.

Ads

Τα συγχαρητήριά του έδωσε στον κ. Σγουρό ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής κ. Βασίλης Κικίλιας μετά τη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ. «Εύχομαι καλό προεκλογικό αγώνα με επίκεντρο τα προβλήματα της περιφέρειας σε μια εκστρατεία διαφάνειας, προγραμμάτων, επιχειρημάτων και απόψεων, που θα σέβεται τους πολίτες και το περιβάλλον.

«Τιμώ και σέβομαι τον Μάρκο Μπόλαρη. Πιστεύω ότι θα έχουμε έναν πολιτισμένο αγώνα και από την επόμενη μέρα θα δουλέψουμε μαζί για την αναγέννηση της Μακεδονίας» δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης για την υποψηφιότητα του Μάρκου Μπόλαρη που ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ. Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο ανεξάρτητος βουλευτής Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης, απάντησε ότι ο καθένας κάνει τον δικό του αγώνα.