Ανοίγει τη Δευτέρα ο φάκελος με το ιστορικό του Νίκου Κακαουνάκη, παρουσία όλων των εμπλεκομένων ιατρών και της διοίκησης του Ευαγγελισμού. Στη πρωινή σύσκεψη θα εξεταστούν εξονυχιστικά όλα τα στοιχεία της νοσηλείας του δημοσιογράφου, αρχής γενομένης από την ημέρα εισαγωγής του στο νοσοκομείο.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρ/σ «Σκάι», στο τραπέζι της σύσκεψης θα εξεταστούν και παλαιότερα ιατρικά αρχεία, από προηγούμενες επισκέψεις του Νίκου Κακαουνάκη στο νοσοκομείο.

Επιπλέον, μετά από επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος για προστασία του ιατρικού απορρήτου, ο φάκελος μετά τη σύσκεψη θα μεταφερθεί κατευθείαν στο υπουργείο Υγείας, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.

Την ίδια στιγμή η οικογένεια του εκλιπόντος συνεχίζει καταγγέλλει λάθη των γιατρών:

Ads

«Οι γιατροί που χειρούργησαν το Νίκο στον Ευαγγελισμό είχαν το θράσος όσο ακόμα εκείνος πάλευε για τη ζωή του και η οικογένειά του αγωνιούσε έξω από την εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου, γνωρίζοντας ότι στο τελευταίο χειρουργείο είχαν πια αποκαλυφθεί τα λάθη τους, να δηλώσουν. ‘Δεν έγινε κανένα λάθος, απλώς ο κ. Κακαουνάκης ήταν άτυχος’».

Σημειώνεται ότι το πόρισμα των γιατρών θα καθορίσει, σε μεγάλο βαθμό, τις επόμενες κινήσεις της οικογένειας του Νίκου Κακαουνάκη.