«Δεν είναι ούτε το παράστημα, ούτε τα παράσημα του περιφερειάρχη που μας ενδιαφέρουν. Είναι η νίκη σε μια μεγάλη πολιτική μάχη για το παρόν και το μέλλον του λαού και της νεολαίας μας», δήλωσε ο Αλέκος Αλαβάνος σε τηλεοπτική του συνέντευξή στο ερώτημα αν προτίθεται να είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέκος Αλαβάνος έχει προγραμματίσει συνέντευξη τύπου για την Πέμπτη, που αναμένεται να ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις.

Αναφερόμενος στην εκλογική αναμέτρηση στην περιφέρεια Αττικής, ο κ.Αλαβάνος σημείωσε ότι η περιφέρεια αυτή καλύπτει το ένα τρίτο του εκλογικού πληθυσμού της Ελλάδας.

«Είναι ένα είδος πανελλαδικών εκλογών. Όταν μάλιστα έχουμε μια κυβέρνηση που εξελέγη με πρόγραμμα βελτίωσης της ζωής των εργαζομένων και εφαρμόζει την εντελώς αντίθετη πολίτικη της κατάλυσης του κοινωνικού κράτους», τόνισε.

Ads

«Δεν θα επιδιώξουμε απλά την κατεδάφιση του μνημονίου. Αυτό δεν αρκεί με τίποτε, είπε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ και πρόσθεσε ότι στόχος μας είναι η στήριξη μιας εναλλακτικής πολιτικής που είναι και ριζοσπαστική και ρεαλιστική».

Σημειώνεται ότι σήμερα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΝ για το θέμα της υποψηφιότητας στην Περιφέρεια Αττικής και αύριο θα συνεδριάσει η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.