Στο διαδίκτυο θα αναρτηθούν σύντομα όλα τα στοιχεία για τους συμβούλους του πρωθυπουργικού γραφείου, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή. Όπως δήλωσε, «σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρχουν όλα τα ονόματα και ότι από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων θα γίνουν οι συγκρίσεις με το τι γινόταν επί ΝΔ».

Ads

Ο ίδιο πρόσθεσε ότι «θα δημοσιευτούν στο διαδίκτυο πληροφορίες για όσους εργάζονται στο πρωθυπουργικό γραφείο» και επανέλαβε ότι «στις δύσκολες στιγμές που περνάμε, η χώρα χρειάζεται να στελεχωθεί με εκείνο το προσωπικό ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τα μεγάλα άλματα και να βγούμε από την κρίση και μάλιστα με τις λιγότερες δαπάνες εις βάρος του δημοσίου».

Σχετικά με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού από το βήμα της 75ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο κ. Πεταλωτής σημείωσε πως «στη ΔΕΘ «δεν θα πάμε λαϊκίστικα, εξαγγέλλοντας μέτρα που δεν αντέχει η οικονομία μας» και πρόσθεσε ότι η κοινωνική πολιτική επιτυγχάνεται με «’βάθεμα’ των μεγάλων αλλαγών, που αποδίδουν περισσότερο από ό,τι μια εξαγγελία που δεν θα γινόταν κιόλας».