Ο Γ. Καρατζαφέρης άφησε, άλλη μια φορά, αιχμές για την υπουργό Εξωτερικών κ. Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι «ο Καραμανλής συνυπήρξε σε πάρα πολλές εκδηλώσεις με τον κ. Χριστοφοράκο. Τον γνωρίζει καλά. Όχι βέβαια τόσο καλά όσο τον γνωρίζει η συμμαθήτριά του κ.Μπακογιάννη».

Ads

Σχολιάζοντας πρόσφατες δηλώσεις Κοροβέση, είπε ότι στην αριστερά «έχουν φορέσει μια μάσκα και δεν θέλουν να δούν την πραγματικότητα. Τσινάνε αντί να μιλήσουν για τα πραγματικά περιστατικά. Είναι υπόλογα και τα τέσσερα κόμματα και πρέπει να απολογηθούν.»

Απευθυνόμενος στη Γ.Γ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα της ζήτησε να δηλώσει επίσημα ότι «κανείς από τους βουλευτές του ΚΚΕ δεν συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των βουλευτών που έχουν πάρει οικοσυσκευές».

Ερωτηθείς για το αν επιθυμεί να διεκδικήσει κάποιο ρόλο στη ΝΔ, απάντησε κατηγορηματικά ότι «Δεν μπορεί κανένας πολιτικός να εμπλακεί σε μια τέτοια διαδικασία. Έχει βρομίσει τόσο πολύ, είναι τόσο μεγάλη η σαπίλα, είναι τόσοι πολλοί οι μακροχέρηδες που δυστυχώς βρομίζουν και τους άλλους».

Ads

Σχετικά με το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας τόνισε πως το ΛΑΟΣ είναι σταθερά υπέρ του Παπούλια, σημειώνοντας επιπλέον ότι και ο Σημίτης δεν είναι ένα κεφάλαιο για πέταμα.