Συνέντευξή Τύπου παραχώρησε σήμερα η Γενική Γραμματέας του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία θα απευθυνθεί και στη συγκέντρωση που διοργανώνει στις 19:30 το βράδυ το κόμμα της στην Ομόνοια.

Ads

Η κα Παπαρήγα ζητά να παρέμβει ο λαός, να μην εμπιστευθεί τα δύο μεγάλα κόμματα και να γίνουν εκλογές. Χαρακτήρισε οπερέτα τα όσα διαμηνύθηκαν την Τετάρτη ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την εξεύρεση λύσης περί οικουμενικής κυβέρνησης, ενώ για τις παραιτήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προέβη στο ακόλουθο καυστικό σχόλιο: «Τους αναγνωρίζουμε ότι είναι ειλικρινείς. Θέλουν γρήγορα και άγρια μέτρα πριν αφυπνιστεί ο λαός».

Χθες, η Αλέκα Παπαρήγα, αντιδρώντας στην ανακοίνωση του πρωθυπουργού, μίλησε για «παιχνίδι και εκβιασμούς που κάνει η κυβέρνηση και συμμετέχει ο κ. Σαμαράς».

Η ευθύνη είναι στο λαό, είπε η κα Παπαρήγα, για να κόψει το γόρδιο δεσμό με το μαχαίρι της πείρας, της γνώσης και της δίψας για δικαιώματα. Η απάντηση σε αυτά τα σενάρια είναι η πάλη για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων, η αποδέσμευση από την ΕΕ.

Ads