Την πρώτη του συνάντηση είχαν πριν από λίγη ώρα οι Στάυρος Αδαμίδης και Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μία συνάντηση την οποία σας είχε προαναγγείλει από χθες με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ο sportdog, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες ο 36χρονος δικηγόρος αναμένεται να βρεθεί και με αρκετούς ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οι Ταχτσίδης και Μπλάνκο.

Ads

Ο εν δυνάμει πρόεδρος της Ένωσης λοιπόν στο ραντεβού του με τον Μπάγεβιτς, στο οποίο έδωσε το παρόν και ο Βασίλης Δημητριάδης, εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στον τεχνικός της ομάδας και διευκρίνισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί μαζί του, όταν και εφόσον αναλάβει και επίσημα.

Έτσι λοιπόν, κόντρα σε όσα είχαν γραφτεί στον Τύπο το τελευταίο διάστημα, ο 36χρονος δικηγόρος ξεκαθάρισε στον Μπάγεβιτς πως τον στηρίζει και ότι τον θέλει στο τιμόνι της ομάδας. «Ξέρω πολύ καλά ποιος είσαι και σέβομαι απόλυτα την ιστορία σου στο ποδόσφαιρο. Κλείσε τα αυτιά σου σε όσα λέγονται και γράφονται. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, συνεχίζουμε μαζί», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Στάυρος Αδαμίδης.

Παράλληλα, διευκρινίστηκε πως οι δύο άνδρες αναμένεται να έχουν νέα συνάντηση μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, ώστε να κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς και να λάβουν νέες αποφάσεις για την συνέχεια.

Συνάντηση και για το προπονητικό

Ads

Επίσης, ο Σταύρος Αδαμίδης συναντήθηκε σήμερα και με εκπροσώπους της εταιρείας «Μεσογέα ΑΕ» και συζήτησαν για το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Πρόθεση και των δύο πλευρών είναι να βρεθεί το συντομότερο δυνατό η «χρυσή» τομή, ώστε να ξαναρχίσουν τα έργα στα Σπάτα.

Εξελίξεις με το δάνειο…

Τέλος, σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από την ΠΑΕ είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν νεότερα και στο θέμα του ομολογιακού δανείου από την Morgan Stanley. Ο Αδαμίδης που θα ταξιδέψει σήμερα το βράδυ και πάλι για τον Λονδίνο, εκτιμά πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει βρεθεί μία οριστική λύση και ότι θα μπορεί πλέον να μιλάει και ως εν ενεργεία πρόεδρος.