Την ίδια ώρα που ο Λιούμπομιρ Φέισα είναι ένα βήμα πριν το Λιμάνι, η ονοματολογία καλά κρατεί και φυσικά δεν λείπουν τα νέα πρόσωπα. Ο Γκρίμπιτς και ο Καμπορέ είναι δύο παίκτες που δεν έχουν ξανακουστεί, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αποκάλυψη για μεταγραφή τύπου Κακά!

Ads

Δεν υπάρχει μέρα του καλοκαιριού, που να αφήνει κάποιον παραπονεμένο σχετικά με τις ειδήσεις που προκύπτουν και ειδικότερα με την ονοματολογία. Εκατοντάδες ονόματα γράφουμε και διαβάζετε και την ίδια στιγμή οι μεταγραφές που γίνονται στην Ελλάδα είναι ελάχιστες.
 
Στον Ολυμπιακό εδώ και αρκετές ημέρες οι μεταγραφικοί στόχοι είναι γνωστοί, όπως και το πλάνο της ομάδας, όμως πάντα προκύπτει κάτι καινούργιο, ενώ τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για γνωστούς και άγνωστους ποδοσφαιριστές.

Όπως είναι λοιπόν τώρα τα δεδομένα και σύμφωνα με όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει την τρίτη του μεταγραφή, αν οι εξετάσεις του Φέισα (έρχεται σήμερα στην Ελλάδα) είναι “καθαρές” και στην συνέχεια θα… φουλάρει για τον Κάρλος Σάντσες.
 
Ο Κολομβιανός είναι γνωστό εδώ και μήνες πως βρίσκεται στην”ερυθρόλευκη” λίστα, όμως για τον έναν ή για τον άλλον λόγο, η υπόθεσή του δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής. Τις επόμενες ημέρες πάντως, οι Πειραιώτες θα στρέψουν την προσοχή τους στον Σάντσες και δεν αποκλείεται ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη περίπτωση.
 
Θυμίζουμε φυσικά πως το εμπόδιο αυτή την στιγμή είναι η Βαλενσιέν, όπου δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της, ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας προσφέρουν περίπου 2.500.000 ευρώ στους Γάλλους. Είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε και η διοίκηση δεν θέλει να του χαλάσει το χατίρι.
 
Όπως αναφέρει τώρα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Γαύρος”, ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να έρθει στο προσκήνιο, σε περίπτωση που… στραβώσει του Σάντσες, είναι ο Σαρλ Καμπορέ. Ο άσος από την Μπουρκίνα Φάσο, που την περσινή σεζόν είχε συνολικά 45 συμμετοχές με την φανέλα της Μαρσέιγ, ενημερώθηκε από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ πως δεν υπολογίζεται για βασικός και έτσι προτιμά την έξοδο.
 
Για τον 23χρονο αμυντικό χαφ έμαθε ο Εντουάρντο Μαθιά, που έχει πολύ καλή άποψη και μίλησε για την συγκεκριμένη περίπτωση στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Σε περίπτωση που οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να τον αποκτήσουν, θα πρέπει να πληρώσουν όσα και για τον Σάντσες, οπότε σε περίπτωση που η Βαλενσιέν δεν αλλάξει στάση, τότε ο Ολυμπιακός μπορεί να στραφεί στον Καμπορέ.
 
Βρέθηκε ο αντι-Ρόμενταλ;
 
Φυσικά τα ονόματα δεν σταματούν εδώ, για τους “ερυθρολεύκους”. Ο Πέταρ Γκρίμπιτς μπορεί να μην είναι γνωστός στους περισσότερους από εσάς (και εμάς), όμως στον Ολυμπιακό έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη, όπως αναφέρει ο “Γαύρος”. Ιδιαίτερα, ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς που τον έχει παρακολουθήσει, έχει άριστη γνώμη.
 
Έτσι λοιπόν, σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει από το Λιμάνι ο Ντένις Ρόμενταλ, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν αποκλείεται να κοιτάξουν τον 22χρονο Μαυροβούνιο, που αγωνίζεται στην Μόγκρεν. Είναι ψηλός και γρήγορος και παίζει κυρίως δεξιά, ενώ φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα του.
 
Θέλει έναν… Κακά ο Μαρινάκης
 
Εκτός πάντως από τις έξυπνες μεταγραφές που έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός, δεν αποκλείεται να υπάρξει και το… δώρο του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους φίλους της ομάδας. Αναφερόμαστε φυσικά σ’΄έναν ποδοσφαιριστή αστέρι (όπως πέρσι ο Ριέρα), όπου θα κάνει την διαφορά και θα “αναγκάσει” τον κόσμο να πάει στο αεροδρόμιο. Αυτό είναι γνωστό πως πάντα υπάρχει στο μυαλό του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.
 
Η νέα πληροφορία έρχεται από την εφημερίδα “Πρωταθλητής” και αναφέρει πως ο πρόεδρος των Πειραιωτών, έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να του βρουν έναν παίκτη που έχει το στυλ του Κακά. Δεν είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος τέτοιος, όμως θα χρειαστούν αρκετά χρήματα. Το… μπαμ πάντως δεν αποκλείεται να έρθει.

Πηγή: Sport24.gr

Ads