Η ομιλία του Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν πιο… “απειλητική” από οποιαδήποτε άλλη μέχρι τώρα προς τους παίκτες του. “Αν δεν βγάλουμε την ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα μας πυροβολήσει ο κόσμος” τους είπε μεταξύ των άλλων ενώ άφησε “ανοικτό” το ενδεχόμενο παραμονής του ή όχι. Στην Ιταλία ο Κοσεντίνο για συνάντηση με “βιόλα”.

Ads

Τις δύσκολες ώρες που αναμένεται να περάσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, επεσήμανε ο προπονητής του “τριφυλλιού” Ζεσουάλδο Φερέιρα χρησιμοποιώντας μια υπερβολική πρόταση. “Αν δεν βγάλουμε την ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα μας πυροβολήσει ο κόσμος” τόνισε ο 65χρονος τεχνικός.

Ενα διαφορετικό ύφος συνάντησαν από οποιαδήποτε άλλη φορά οι παίκτες του Παναθηναϊκού, από τον προπονητή τους Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στο περιθώριο της ομιλίας του την Μεγάλη Τρίτη μίλησε με “δυνατά” επιχειρήματα απειλώντας τους αρχικά για την εμφάνισή που δείχνουν τονίζοντας πως θα παίζουν όσοι θα το δικαιούνται βάση της απόδοσής τους.

Ads

Παράλληλα, έδειξε με μια “ατάκα” του πως θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς και για τους οπαδούς της ομάδας που η υπομονή τους έχει εξαντληθεί.

“Αν δεν βγάλουμε την ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα μας πυροβολήσει ο κόσμος” είπε δείχνοντας με τον τρόπο αυτό πως εμφανίσεις τύπου… Σερρών και Βόλου δεν θα συγχωρηθούν από τους φίλους της ομάδας και οι επόμενες ώρες σε περίπτωση που δεν καταλάβουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ δεν θα είναι εύκολες.

“Έχουμε υποχρέωση αν τα δώσουμε όλα στα πλέι οφ και δεν θέλω να πάρω άλλα μέτρα, πιο σκληρά για να ταρακουνηθείτε. Καταλάβετε πως οι δικαιολογίες τελείωσαν”, υποστήριξε ο παράλληλα ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

“Ανοικτό” να φύγει το καλοκαίρι

Ο Πορτογάλος τεχνικός που σίγουρα έχασε πόντους το τελευταίο δίμηνο εκτός από τις δηλώσεις του μετά το ματς στο Πανθεσσαλικό στάδιο και το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου πως οι καταστάσεις αυτές στην Ελλάδα τον έχουν “αηδιάσει” και σκέφτεται σοβαρά να μην συνεχίσει το έργο του στον πάγκο της ομάδας, κάτι τέτοιο “αποκάλυψε” και στους παίκτες του.

“Εγώ δεν ξέρω αν είμαι του χρόνου εδώ ωστόσο η ομάδα πρέπει να βγει του χρόνου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ” είπε στον λόγο του μεταξύ άλλων ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δείχνοντας πως στο μυαλό του ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα.

Στην Ιταλία ο Κοσεντίνο για “βιόλα”

Στην Ιταλία για να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του Σεμπαστιάν Λέτο στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην Φιορεντίνα που επιθυμεί να αποκτήσει τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό αντί του Περουβιανού, Μανουέλ Βάργκας.

“Τις επόμενες ημέρες θα έρθω στην Ιταλία για να συναντηθώ με Ιταλούς παράγοντες που έχουν στρέψει το βλέμμα του στον πολύ δυνατό αριστερά εξτρέμ, που έχει κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ελλάδα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του Σεμπαστιάν Λέτο σε ιταλική ιστοσελίδα.

Πηγή: Sport24.gr