Ο Φραντσέσκο Τότι επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να σκέφτεται την αποχώρηση από την Ρόμα, τονίζοντας πως είναι δυστυχισμένος στους «τζαλορόσι». Ο «Καπιτάνο» έχει κακές σχέσεις με τον τεχνικό της ομάδας της Ρώμης, Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος τον άφησε στον πάγκο στο τελευταίο ματς με την Σαμπντόρια στην Γένοβα και τον έβαλε να παίξει στα τελευταία 3 λεπτά.

Ads

«Ήμουν θυμωμένος, καθώς όλο αυτό μου φάνηκε σαν μια άσκηση που απλά έχασα τον χρόνο μου» τόνισε ο Τότι αναφερόμενος στο συγκεκριμένο ματς.

«Δέχομαι τα πάντα όμως, είμαι στην διάθεση του προπονητή και του συλλόγου. Μίλησα με τους ανθρώπους της διοίκησης, Τζανπάολο Μοντάλι, Μπρούνο Κόντι και Ντανιέλε Πραντέ, πριν μιλήσω με τον Ρανιέρι. Είχαμε μια γενική συζήτηση για όλα όσα έχουν συμβεί. Είναι σημαντικό να έχει κάποιον στο πλευρό σου και να σε στηρίζει».

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να φύγει από την Ρόμα, απάντησε: «Μέλλον μακριά από την Ρόμα; Ας σκεφτούμε το παρόν και θα δούμε. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είχα πει και πριν λίγες μέρες: είμαι δυστυχισμένος όταν μπαίνω στο προπονητικό κέντρο. Εκτός, είμαι μία χαρά».

Ads